.

.

 

.

Dorcas voedselactie

Een aantal weken geleden vroegen wij uw aandacht voor de Dorcas voedselactie. Vanwege Corona konden we niet de actie organiseren die we altijd  gewend waren met het inzamelen van voedsel.

Dit jaar deden we een beroep op u om de actie financieel te steunen zodat er ter plaatse voedsel gekocht kan worden om de mensen niet te vergeten die het zo hard nodig hebben in Oost-Europa.

Dorcas kijkt met grote dankbaarheid terug op de actie en wil iedereen bedanken voor de gulle gaven en het werk dat is verzet. Op dit moment is de tussenstand ruim € 450.000,00.

Ook namens ons heel hartelijk dank.

Mini van der Kooi, Anja Feunekes, Henriette Bos

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 november 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel