.

.

 

.

Corona ook verantwoordelijk voor Duofiets-loos jaar in Zweeloo

Ook voor de werkgroep Duofietsen Zweeloo is het een bijzonder jaar geworden, 2020. Een jaar dat men niet snel zal vergeten, want het gaat als een duofiets-loos jaar de boeken in. En dat terwijl men zich zo verheugde op vele honderden kilometers fietsplezier door de mooie omgeving.

Door het steeds toenemend aantal corona-besmettingen en de maatregelen daartegen voelden het bestuur en de werkgroep zich echter verplicht om voorlopig te stoppen met de duofiets-ritten. “Dit jaar was het simpelweg niet verantwoord om met de duofiets op pad te gaan, omdat de fietsers schouder aan schouder zitten. We willen geen enkel risico lopen en daarom hebben we ook geen alternatieven - zoals spatschermen - onderzocht."

De wekelijkse ontspannende uitstapjes werden wel bijzonder gemist en daarom werden de deelnemers en vrijwilligers afgelopen week - met dank aan een bijdrage van Coop Weggen - verrast met een kleine attentie.

Bestuur en werkgroep Duofietsen wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021.

Mevrouw Abbing uit Aalden ontvangt haar presentje van voorzitter Henk Askes van Duofietsen Zweeloo.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 1 december 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel