.

.

 

.

Geen lichtjesavond 2020

Nieuws van uitvaarvereniging De Laatste Eer Zweeloo e.o. Door de maatregelen die de RIVM heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan de lichtjesavond dit jaar helaas niet plaatsvinden.

Het coronavirus is nog steeds in Nederland en ook onze uitvaartvereniging heeft maatregelen genomen. Dit maakt het helaas onmogelijk om op gebruikelijke wijze afscheid te nemen van de overledenen. De condoleances kunnen wel, op aangepaste wijze, plaatsvinden. De uitvaarten dienen in kleinere vorm plaats te vinden.

Wat niet veranderd is dat de uitvaartvereniging de uitvaart voor u regelt. Uitgevoerd door onze medewerkers die u persoonlijk begeleiden, voor, tijdens en na de uitvaart. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor vragen of meer informatie kunt u kijken op onze website www.uitvaartvereningingZweeloo.nl of contact met ons opnemen. (Jans Pronk 0591 371812)

vriendelijke groet, bestuur De Laatste Eer Zweeloo e.o.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 8 december 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel