.

.

 

.

Bankjes bij de Aeldermeul worden opgeknapt

De drie zitbankjes bij de Jantina Hellingmolen worden binnenkort opgeknapt. De zitbanken hebben de tand des tijds niet getrotseerd en worden daarom in een nieuw jasje gestoken.

Van de houten zitbanken wordt van voor- tot najaar veelvuldig gebruik gemaakt. Als je op de fiets of wandelend van Meppen komt, is het een mooi punt om even af te stappen en aan de voet van de eeuwenoude molen te genieten van het weidse uitzicht. Bij veel fietsers en wandelaars is het dan ook een populaire plek voor een picknick.

Twee Aaldenaren – Albert Kregel en Albert Vos – hebben zich bereid verklaard, de bankjes af te spuiten, te schuren en van een behandeling te voorzien. Een prachtig initiatief van de beide mannen!

Als u dus de komende tijd de planken van de bankjes mist, weet u hoe dat komt. Uiterlijk bij de start van het nieuwe seizoen moet een en ander gereed zijn.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 december 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel