.

.

 

.

TastyBasics uit Aalden genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

Nadat TastyBasics afgelopen september de Jaarprijs Goede Voeding 2020 heeft gewonnen, zijn ze nu ook genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award.

Het bedrijf uit Aalden ontwikkelt producten die passen in een gezonde leefstijl en probeert die balans weer gelijk te trekken. Het is voor TastyBasics een enorme steun in de rug om gewaardeerd te worden door partijen zoals Foodlog en Foodpersonality. 

Foodlog en FoodPersonality
Foodlog en FoodPersonality vinden het belangrijk dat mensen gezond(er) eten en leven. Om dat aan te moedigen, reiken beide organisaties gezamenlijk de Gezonde Innovatie Award uit, voor het eerst dit jaar. Ze geven aan:

Complimentenprijs 
“Het is een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. In tijden van Covid-19 is het belang van individuele gezondheid nog duidelijker geworden. Weerstand verhogen door ‘gezond(er)’ te leven lijkt te helpen om niet, of minder ernstig, ziek te worden. Inmiddels is ook duidelijk dat leefstijl gerelateerde aandoeningen leiden tot meer complicaties bij Covid-19.” 

Uit meer dan 120 inschrijvingen is slechts een kleine selectie door de jury goedgekeurd om definitief mee te dingen naar de Gezonde Innovatie Award. En TastyBasics is daarbij! Consumenten én de vakjury zullen zich de komende weken gaan buigen over wie de grote favoriet is.

Jouw stem is ons veel waard! Ga daarvoor naar https://www.gezondeinnovatie.com.

Scroll iets naar beneden, geef TastyBasics een ster, scroll weer naar boven, vul je naam en mailadres in en verstuur.

Alvast heel veel dank voor je stem!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 december 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel