.

.

 

.

Meppenaren hangen wensen in de boom

Kerstmis en Oud & Nieuw vieren we in de hardste lockdown tot dusverre. Drukke kerstdiners en borrels met het huis vol familie en vrienden waren niet aan de orde en ook Oud & Nieuw verloopt heel anders dan normaal.

Wat wel kan en mag is even lekker een frisse neus halen. Dan is de kerstwensboom op de inrit bij De Mepperdennen in Meppen een heel mooie bestemming. Twee Meppenaren namen dit initiatief en het kreeg direct een warm onthaal. Een nobel streven, want je moet juist in deze tijd aan elkaar denken.

Het is een boom waar alle inwoners hun kerst- en nieuwjaarswensen met elkaar kunnen delen. Laat een wens achter in de boom in de vorm van een gedicht, kerstwens of kleurrijke versiering. Dat kan nog tot 6 januari.

@ Wenskaartjes en schrijfgerei liggen bij de wensboom

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 december 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel