.

.

 

.

Uitstekende recensie voor groenploeg AZC

In één van de vorige edities van O.E.K. viel mijn oog op een advertentie van de bewoners van het AZC in Aalden, met het aanbod om blad in de tuinen te ruimen. Omdat mijn man en ik niet meer zo goed ter been zijn, heb ik gereageerd. Precies op de afgesproken tijd komt er een ploeg ons erf op en inventariseert wat er zoal moet gebeuren. Twee werklieden – die de leiding over het groepje hebben - vroegen mij welke werkzaamheden op en rond het erf van ons woonhuis gewenst zijn en moeten worden uitgevoerd.

Na een korte uitleg van ons gaat de ploeg met eigen gereedschap aan het werk. We waren direct onder de indruk van de nijvere en enthousiaste aanpak van deze groep. Serieuze en harde werkers. De sfeer in de groep was bovendien heel goed, zowel onderling als naar ons. Een echt deskundig team, die je best aan het werk kunt hebben op je erf.

Toen de klus geklaard was namen we afscheid, maar ze mogen wat ons betreft zeker nog een keer weer langskomen. Alle lof!

Bert en Etty 

Note: Voor het bladvrij maken van uw tuin kunt u contact opnemen met het AZC Zweeloo  06 - 11 76 00 51 (bellen of appen is beide mogelijk). Graag op doordeweekse dagen van 8:00 tot 16:00 uur. Dit geldt ook voor het melden van zwerfvuil.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 januari 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel