.

.

 

.

Seizoen handbaldames HVZ/Vivendi zit erop

De handbaldames van HVZ/Vivendi komen dit seizoen niet meer in competitieverband in actie. Het Nederlands Handbalverbond (NHV) heeft afgelopen week besloten de competities niet meer te hervatten.
Door de verlenging van de huidige Covid-19 maatregelen tot in ieder geval 10 februari, is de conclusie dat het niet meer mogelijk is om de competities in huidige vorm op een verantwoorde manier te hervatten. Hierdoor zal zoals reglementair is vastgelegd ook de promotie-/ degradatieregeling vervallen voor alle niveaus. De formatie van Paul van Gestel gaat daarmee het tweede seizoen in de hoofdklasse tegemoet.
Alternatieve competities   
De handbalbond wil wel alternatieve competities opzetten voor verenigingen, maar die zullen op zijn vroegst pas in het weekeinde van 10/11 april aanvangen. "Het bondsbestuur is zich bewust van de teleurstelling die dit besluit met zich meebrengt, voor alle handballers die niks liever willen dan weer op het veld staan en de trainingen/wedstrijden hervatten", schrijft het bondsbestuur in een statement op de website.
Nog deze maand worden de verenigingen in clusterbijeenkomsten verder bijgepraat over de ontwikkelingen en gevolgen hiervan. Oes Eig'n Kraantien d.d 19 januari 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel