Artikel
Recycle Sint

Leuk en duurzaam initiatief! Recycle Sint in Aalden e.o. Waarom nieuw kopen als nagenoeg nieuw speelgoed een tweede leven kan krijgen? Daarom organiseren Anke Kamman en Beatrix Copier een speelgoedmarkt op vrijdag 23 oktober in De Aeldermeent.

Onder de noemer Recycle Sint willen zij zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven. Dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Opgeruimd staat netjes
De afgelopen tijd zijn vele de zolders/garages/schuren opgeruimd en speelgoed waar niet (meer) mee gespeeld wordt ingeleverd voor de speelgoedmarkt (zie foto!). Daarmee kunnen er veel kinderen blij gemaakt worden.

Recycle Sint deelt uit
Op de speelgoedmarkt wordt het vele ingebrachte en geschonken speelgoed aangeboden door de recycle Sint. Hoe? Door alle lezers van Oes Eig’n Kraantien waardebonnen aan te bieden waarmee ze op de speelgoedbeurs ‘nieuw’ speelgoed mogen uitzoeken. Volgende week verschijnt in OEK een inlegvel met meer informatie, dus: houd de OEK van komende week in de gaten!

Na de markt wordt het overgebleven speelgoed aan een goed doel geschonken. Suggesties zijn welkom op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 oktober 2020

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Spraakmakend kunstwerk van Jan Kroes versterkt beleving van het Singelpark in Leiden

…..en is onlangs uitgeroepen tot het "mooiste looprondje van Nederland".Opnieuw heeft een vooraanstaand kunstenaarscollectief in ons land de kennis en kunde ingeschakeld van Jan Kroes uit Zweeloo. In het Singelpark in Leid...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Leonie van der Veen doet oproep voor “Een lichtje in donkere tijden...!”

Een aanstekelijke flyer van de gemeente Hogeland bracht Leonie van der Veen op een idee. De inwoonster van Aalden haakte er enthousiast op in: In deze Groningse gemeente zijn alle inwoner...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Judith Post (35) van familiebedrijf De Mepperdennen blijft optimistisch:

“Er zijn zorgen, maar geen super zorgen. Het trekt echt wel weer aan!” Sinds 2018 is Judith Post (35) samen met haar ouders eigenaar van groepsaccommodatie annex eetcafé De Mepperdennen in ...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder
Willekeurige foto