Artikel
Aangepaste open dag 2020 Zorgboerderij De Flintenhoeve

Vanwege uitbreiding met een locatie in Aalden houden wij op zaterdag 17 oktober een open dag  (Corona proof) voor belangstellenden. U bent tussen 10.30 uur en 15.00 uur van harte welkom op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen of mailen op onderstaande nummers of e-mail-adres.

U kunt dan aangeven voor welke locaties belangstelling is.

Wij staan dan voor u klaar om u rond te leiden op de verschillende locaties ( Aalden, Zweeloo of Orvelte) en al uw vragen te beantwoorden.

De Flintenhoeve biedt dagbesteding en beschermd wonen en begeleid wonen op unieke locaties. Op een echte boerderij in Orvelte. Daar verzorgen onze hulpboeren de dieren, stallen, tuinen en al het groen van het dorp. Daarnaast bieden wij het concept “wonen” aan met achterwacht. Een zelfstandige woonplek met individuele begeleiding. U kunt op deze dag een van de appartementen bekijken.

In Zweeloo bieden wij beschermd wonen met 24-7 zorg aan. Daar worden dieren verzorgd , de tuin onderhouden en veel creatieve dingen gedaan zoals b.v. schilderen en stripverhalen maken.

In Aalden bieden we beschermd wonen aan met achterwacht. Prachtig aan de rand van het bos gelegen. Daar is ruimte voor dierverzorging, tuinieren maar er is heel veel wandelruimte en een grote visvijver op loopafstand.

Ook als je bijvoorbeeld een stageplaats of vrijwilligerswerk zoekt kun je een afspraak maken. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein van de boerderij.

Wij zien u graag op onze zorgboerderij: De Flintenhoeve, Flintenweg 2 9441 PC Orvelte. Tel: 0593-322235 /  06-15693272 / 06-45702729. Website: www.deflintenhoeve.nl  Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 oktober 2020

 

 

 

 

 

 


 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Spraakmakend kunstwerk van Jan Kroes versterkt beleving van het Singelpark in Leiden

…..en is onlangs uitgeroepen tot het "mooiste looprondje van Nederland".Opnieuw heeft een vooraanstaand kunstenaarscollectief in ons land de kennis en kunde ingeschakeld van Jan Kroes uit Zweeloo. In het Singelpark in Leid...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Leonie van der Veen doet oproep voor “Een lichtje in donkere tijden...!”

Een aanstekelijke flyer van de gemeente Hogeland bracht Leonie van der Veen op een idee. De inwoonster van Aalden haakte er enthousiast op in: In deze Groningse gemeente zijn alle inwoner...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Judith Post (35) van familiebedrijf De Mepperdennen blijft optimistisch:

“Er zijn zorgen, maar geen super zorgen. Het trekt echt wel weer aan!” Sinds 2018 is Judith Post (35) samen met haar ouders eigenaar van groepsaccommodatie annex eetcafé De Mepperdennen in ...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder
Willekeurige foto