Artikel
Aanleg glasvezel van start in het gebied van ‘SamenBreed’

Sinds enkele weken krijgen de bewoners van onze dorpen een brief die namens Glasvezel Zuidenveld wordt verstuurd door CTNEd, het bedrijf dat de schouw en de huisaansluitingen uitvoert. De reden dat u die brieven nu al ontvangt, is dat de planning van de aanleg is aangepast: niet volgend jaar maart zal worden gestart met de aanleg, maar nu al.

Dat is dus goed nieuws voor onze dorpen. We kunnen nu sneller profiteren van de voordelen van snel internet.

SamenBreed
De bewoners die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief van Glasvezel Zuidenveld weten het waarschijnlijk al: de aanleg gaat dus nu echt beginnen in het gebied van ‘SamenBreed’. Dat betekent dat tussen nu en een half jaar alle dorpen waar OEK verschijnt zullen worden aangesloten.

Wat gaat er gebeuren?
Wat u kunt verwachten voordat u bent aangesloten op het glasvezelnetwerk van Glasvezel Zuidenveld kunt u vinden op de website van Glasvezel Zuidenveld: www.glasvezelzuidenveld.nl

Hoe zat het ook alweer?
In 2015 zijn we hier begonnen met ‘SamenBreed’ om aandacht te vestigen op de mogelijkheid om als bewoners samen een glasvezelnetwerk aan te leggen. We hebben de krachten gebundeld met de andere initiatieven uit de gemeente Coevorden. Zo is Glasvezel Zuidenveld ontstaan. Glasvezel Zuidenveld is dus een echt bewonersinitiatief en geen commercieel bedrijf dat winst wil maken voor zijn aandeelhouders.

Hoe gaat het met de aanleg?
De aanleg ligt goed op schema. In Geesbrug, Gees, Dalen, Steenwijksmoer, Zwinderen, Oosterhesselen en Dalerveen zijn al veel bewoners aangesloten en de meesten van hen zijn erg tevreden. Wel krijgen we soms te maken met kinderziektes van het netwerk. Glasvezel Zuidenveld doet er alles aan om deze zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Omdat we een bewonersinitiatief zijn, zijn wij pas tevreden als u tevreden bent. We gaan voor 100% tevredenheid!

Heeft u nog geen abonnement? Dan is dit hét moment om nog een abonnement nemen voordat u aangesloten wordt!

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten, geef die dan aan ons door via e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) , telefoon (0524 – 74 00 14 van 9:00 tot 13:00 op werkdagen), of via de inbox van onze facebookpagina.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 oktober 2020

 


 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Spraakmakend kunstwerk van Jan Kroes versterkt beleving van het Singelpark in Leiden

…..en is onlangs uitgeroepen tot het "mooiste looprondje van Nederland".Opnieuw heeft een vooraanstaand kunstenaarscollectief in ons land de kennis en kunde ingeschakeld van Jan Kroes uit Zweeloo. In het Singelpark in Leid...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Leonie van der Veen doet oproep voor “Een lichtje in donkere tijden...!”

Een aanstekelijke flyer van de gemeente Hogeland bracht Leonie van der Veen op een idee. De inwoonster van Aalden haakte er enthousiast op in: In deze Groningse gemeente zijn alle inwoner...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder

Judith Post (35) van familiebedrijf De Mepperdennen blijft optimistisch:

“Er zijn zorgen, maar geen super zorgen. Het trekt echt wel weer aan!” Sinds 2018 is Judith Post (35) samen met haar ouders eigenaar van groepsaccommodatie annex eetcafé De Mepperdennen in ...

dinsdag, 27 oktober 2020

Lees verder
Willekeurige foto