.

.

 

.

Bloembakken langs Aelderstraat geven ...

... extra fleur aan vijfsterrendorp. Met nog ruim twee weken te gaan (tot 18 februari) hoopt het bestuur van Dorpsbelangen Aalden dat het aantal stemmen op projecten voor het Dorpsbudget dit jaar aanzienlijk hoger uit zal komen dan voorgaande jaren.

Hangende bloembakken fleurden afgelopen jaar de Aelderstraat op. Dorpsbelangen Aalden wil dit project dan ook graag verlengen. Voorzitter Hans Terbach van Dorpsbelangen Aalden over het hoe en waarom: “Aalden is een “vijfsterrendorp”. Dat is een oordeel dat enige jaren geleden is uitgesproken. De borden staan langs de invalswegen. Maar een verkregen status betekent niet dat je op je lauweren kan gaan rusten. Je moet het blijven waarmaken. En dat proberen we. Op vele fronten. In gesprekken met de gemeente blijkt steeds weer dat men daar zeer tevreden en vol lof is over hoe wij als dorp en Dorpsbelangen bezig zijn.”

Dit gezegd hebbend is er al gauw een link te leggen naar het project dat Dorpsbelangen Aalden heeft ingediend bij…. ja…. Dorpsbelangen Aalden. Want daar heeft de gemeente het verdelen van het te verstrekken Dorpsbudget gelegd.

Dorpsbelangen wil graag, dat ook komend jaar/komende jaren de plantenbakken aan de lantaarnpalen van de Aelderstraat weer voor een fleurige uitstraling zullen zorgen. En dat kan, als er geld beschikbaar komt uit het Dorpsbudget.

Wat weer mogelijk gaat worden als er goed op dit project gestemd gaat worden. Een Aelderstraat die deze zomer weer een fleurige uitstraling zal hebben. Ter meerdere eer en glorie en uitstraling van het vijfsterrendorp Aalden.

Voor meer projecten zie elders in deze OEK en in de komende editie.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 februari 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel