.

.

 

.

Kerstverlichting Aelderstraat:

 “Bij voldoende stemmen ga ik er helemaal voor!” Met nog ruim twee weken te gaan (tot 18 februari) hoopt het bestuur van Dorpsbelangen Aalden dat het aantal stemmen op projecten voor het Dorpsbudget dit jaar aanzienlijk hoger uit zal komen dan voorgaande jaren.

Blij zijn met je dorp, maar in de decembermaand wat missen. Dat was de insteek van Miny Abbing, om een aanvraag uit het Dorpsbudget te doen.

“Als ik in december in Westerbork ben, of ik rijd door Dalen, dan word ik altijd helemaal blij van de verlichting die je daar aantreft. Zo gezellig. Zo sfeervol. Bomen vol!
Wat zou ik het leuk vinden als we dat in Aalden ook voor elkaar kunnen krijgen. Er zijn aan de Aelderstraat énkele ‘lichtpunten’. Maar voor mij mag dat wel veel meer worden. Daarom heb ik een aanvraag ingediend bij Dorpsbelangen.

 

 

Een strak plan heb ik nog niet. Het zal mede afhangen van de hoogte van het eventuele subsidiebedrag of ik met de plannen door ga. Dit wil zeggen nog een paar mensen meer er bij betrekken, kijken wat de mogelijkheden zijn enzovoort. Komt het niet voldoende van de grond, dan gaat het over en komt het bedrag weer in de pot van Dorpsbelangen. ‘Liever helemaal, dan maar een beetje, daar ga ik voor”, aldus Miny. “Dus het zou mooi zijn als veel mensen op mijn idee stemmen. Komt het van de grond, dan ga ik er helemaal voor!”

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 februari 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel