Artikel
Bibliotheek Aalden tijdelijk inlever– en afhaalpunt

Op 4 november kwam het kabinet met een versoepeling van de nieuwe coronamaatregelen voor de bibliotheken. Bibliotheken blijven gesloten voor het publiek, maar mogen wel boeken en andere materialen afgeven en innemen.

Hoe werkt het inlever- en afhaalpunt?
Je kunt boeken en andere materialen reserveren via de catalogus op www.bibliotheekaalden.nl , via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , via de app Bibliotheek Wise of telefonisch bij de Klantenservice op nummer 088 012 8000 (van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur).

Zodra het gereserveerde voor je klaarstaat, krijg je een afhaalbericht. Afhalen kan tijdens de openingstijden van het inlever- en afhaalpunt. Je kunt dan ook de geleende materialen weer inleveren.

Vanaf 13 november zijn de openingstijden van het inlever-/ afhaalpunt van Bibliotheek Aalden:

Vrijdag van 14.00 – 16.00 uur.

Verder geldt het volgende:
De bibliotheken zijn gesloten voor publiek, tenminste tot donderdag 19 november. De inleverdata worden dusdanig verlengd dat je de materialen binnen 2 weken na heropening kunt terugbrengen. Je kunt de inleverdata zien op de persoonlijke pagina. Alle activiteiten in de bibliotheken zijn geannuleerd. Online activiteiten gaan wel door.

Al zijn de bibliotheekgebouwen gesloten, je kunt gebruik blijven maken van onze digitale diensten zoals e-books, luisterboeken, online cursussen en voorleesfilmpjes. Kijk op www.onlinebibliotheek.nl voor meer informatie.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 november 2020

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Bibliothecaresse Ina Luis (66) blikt terug op een mooie loopbaan

“Ik had geen vak kunnen kiezen dat beter bij mij past… de jaren zijn omgevlogen”. Ina Luis was bijna 45 jaar bibliothecaresse in Emmen en ging afgelopen najaar met pensioen. In haar woo...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Schrijven was voor Yvonne Brill (78) de essentie van het leven

Afgelopen week overleed Yvonne Brill aan de gevolgen van het coronavirus. De 78-jarige auteur en illustrator uit Aalden verwierf nationale bekendheid met haar boekenreeks over het paardenmeisje Bianca. Schrijven was voo...

dinsdag, 12 januari 2021

Lees verder

Samenwerking plattelandsjongeren en AZC

Vanuit een samenwerking tussen www.plattelandsjongeren.nl  en het AZC is er de mogelijkheid voor jongeren tussen de 14 en 30 jaar de mogelijkheid om een 12-weekse toneelactiviteit te vol...

woensdag, 6 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto