.

.

 

.

Glasvezelnetwerk

Beste omwonenden, Woensdag 10 maart wordt in uw buurt de wijkcentrale voor het glasvezelnetwerk (de “Pop”) op zijn plaats gezet. Deze wijkcentrale komt naast de garageboxen aan de Jan Mensinghstraat (naast nr 6A).

Normaal gesproken nodigt Glasvezel Zuidenveld de omwonenden van een nieuwe Pop en de vrijwilligers van de stichting Glasvezel Zuidenveld altijd uit om de plaatsing van zo’n nieuwe wijkcentrale bij te wonen en samen met ons te vieren met een warm drankje en wat lekkers.  

U begrijpt dat van zo’n feestelijke bijeenkomst nu geen sprake kan zijn. Daarom laten wij het deze keer bij enkel deze brief waarin wij u op de hoogte brengen van onze activiteiten in uw buurt. Laten we met z’n allen nog even volhouden en thuisblijven als dat kan om anderen, die kwetsbaarder zijn dan wijzelf, tegen het virus te beschermen.

Op dit moment ervaren we allemaal het belang van goede internetverbindingen voor thuis werken en leren en voor onze broodnodige onderlinge contacten. Glasvezel Zuidenveld doet er alles aan om het netwerk dat u een betrouwbare en snelle internetverbinding gaat bieden, ondanks de omstandigheden toch zo snel mogelijk aan te leggen. In uw buurt betekent dat het plaatsen van een wijkcentrale deze week. Mocht u nog vragen hebben, stelt u die dan aan onze helpdesk via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0524 – 74 00 14. Onze vrijwilligers helpen u graag!

Vriendelijke groet,
Vrijwilligers en bestuur Stichting Glasvezel Zuidenveld en directeur en medewerkers projectbureau Glasvezel Zuidenveld BV

Artikel geplaatst 9 maart 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel