.

.

 

.

Dagbesteding in de Korenhof

Heeft u behoefte aan contact met anderen of bent u op zoek naar een zinvolle invulling van uw dagen? Wees dan van harte welkom op de dagbesteding in de Korenhof.

De dagbesteding in de Korenhof helpt u uw zelfredzaamheid te behouden. U komt in een gezellige ontmoetingsruimte waar we samen met u onderzoeken waar u behoefte aan heeft. U kunt samen met anderen koffie drinken en de maaltijd gebruiken, maar ook deelnemen aan activiteiten binnen de Korenhof. Wilt u liever rustig uw krantje lezen of en puzzel maken? Op de dagbesteding zijn volop mogelijkheden voor u.

Eenzaamheid kun je doorbreken

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam of verlaten. Geen prettig gevoel. “Eenzaamheid is een probleem van alle leeftijden, maar ouderen zijn er kwetsbaar voor”, zegt Hilda Kiers, coördinator Welzijn/Activiteitenbegeleider van Treant Zorggroep

Eenzaamheid kun je volgens Hilda doorbreken door weer het contact met andere mensen op te pakken. “Dat kun je op verschillende manieren aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het weer aanhalen van oude contacten of het deelnemen aan een groepsactiviteit rondom een bepaalde interesse of hobby. Ook zijn er maatjes, waaraan je gekoppeld kunt worden, met wie je samen iets leuks kunt gaan doen of mee kunt praten.”

Hilda vervolgt: “Als u niet goed weet hoe je het contact met anderen kunt aangaan, wil ik u hierbij graag ondersteunen en samen kijken waar u behoeften en interesses liggen.”

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Hilda Kiers via 0630573611 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De dagbesteding in de Korenhof is heel veelzijdig. Ook een ouderwets potje sjoelen blijkt populair. Hilda Kiers (midden) speelt graag een partijtje mee.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 maart 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel