.

.

 

.

Henk Mekkes zet de bloemetjes buiten

Afgelopen week kwam Henk Mekkes de bloemetjes buiten zetten bij ouderencentrum De Korenhof en bij de entree van het Vijfsterrendorp Aalden.

De enthousiaste Aaldenaar stak de helpende hand toe bij het lenteklaar maken van de perkjes bij de Korenhof en de bloembakken bij de toegangspoort van het Vijfsterrendorp. Henk heeft de stroken voorzien van verse aarde alsmede nieuwe mooie planten en struiken

De mooi verzorgde perkjes geven een fijn lentegevoel. Henk zegt lachend:  “Je krijgt een gevoel dat je nu echt aan de lente en zomer kan beginnen. En als ik naar het weerbericht kijk, is dat ook juist. Ik vind het echter vooral belangrijk dat de ouderen er van kunnen genieten. In een tijd waarin we door alle maatregelen veel binnen moeten blijven, nodigt dit toch vooral uit om even verantwoord naar buiten te gaan...!"
Henk heeft eer van zijn werk: het initiatief het lenteklaar maken van de perkjes en bloembakken werd zeer gewaardeerd !
Dankzij Henk Mekkes zijn de perkjes en bloembakkern op zijn paasbest en klaar voor de naderende zomer........ Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 maart 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel