.

.

 

.

Gemotiveerd afvallen zonder verboden voedingsmiddelen

Gratis Webinar op 31 maart om 19.30 uur. Ben je zwaarder geworden door de corona-crisis? Of wilde je altijd al afvallen? Claudia Stinne (40) uit Aalden heeft een prachtige methode om gewicht te verliezen voor de lange termijn. Leer haar en haar methode kennen tijdens het webinar op 31 maart om 19.30 uur.

Tijdens deze online info avond legt ze uit hoe ‘afvallen zonder verboden voedingsmiddelen’ werkt. Claudia vertelt: "In mijn coaching zet ik in op afvallen door middel van gedragsverandering, waardoor je voor de lange termijn leert wat er bij jou past om op gewicht te blijven wanneer je de overtollige kilo’s eenmaal kwijt bent. We pakken de oorzaak aan, waardoor je het jojo-effect tegengaat. Want je leert waar jouw neiging tot over-eten vandaan komt, plus (nog veel belangrijker) wat je er tegen kan doen.

Op deze manier is afvallen niet stom, moeilijk of afzien. Je hoeft niet anders te eten dan je huisgenoten. Sterker nog… Je mag alles eten wat je lekker vindt! Je kunt op feestjes dus gewoon meedoen, geniETEN van lekkers en tóch afvallen. Daardoor – en door mijn energieke manier van coachen – hou je dit traject gemakkelijk vol."

Leren om maat te houden
Met twinkelende lichtjes in haar ogen zegt Claudia: "Denk je nu: Dat klinkt leuk, maar ik kan nu eenmaal geen maat houden, dus ik kan beter geen lekkers eten...Beeld je dan eens in hoe het zou zijn als ik jou juist kan leren om wél te matigen? Dat je werkelijk oprecht kan gaan genieten van een paar blokjes chocolade, een bakje chips of één koekje…?!? We staan veelvuldig stil bij je successen! Ik weet ze te vinden, ook als jij ze zelf even niet meer ziet. Dat beloof ik!"

In het half jaar programma van Gezonde Spanning Coaching krijg je veel informatie. Claudia herschreef allerlei wetenschappelijk achtergronden tot makkelijk leesbare achtergronden. Ze geeft je oefeningen om jezelf beter te leren kennen. Alles is te volgen in eigen tijd en tempo. Via chatcoaching, een maandelijks video gesprek (of wandel coaching) krijg je veel tips en kan je met Claudia sparren over je problemen of inzichten. Als bonus is er een database vol recepten en voedingstips én kan je MindFit videolessen volgen!

Buddyprogramma 2 voor de prijs van 1
Iets nieuws en unieks is het Buddyprogramma wat Claudia per april introduceert. Dan volg je hetzelfde traject samen met een bekende, omdat het nieuw is krijgen lezers van deze OEK tot 15 april de kans om met 50% korting in te stappen. Lees meer op de website van Claudia en meld je daar ook aan voor het informatieve webinar! Dat kan via de QR code of www.gezondespanningscoaching.nl

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 maart 2021


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel