.

.

 

.

Creannetta

Creannetta dankzij flinke uitbreiding ook via achterzijde bereikbaar. Creannetta heeft dankzij een interne verbouwing niet alleen de winkeloppervlakte vergroot, maar is vanaf woensdag ook bereikbaar vanaf het parkeerterrein van de Coop.

De hoofdingang blijft weliswaar aan de Aelderstraat, maar dankzij de achterzijde kan het winkelend publiek de bloemen- en plantenwinkel veilig en gemakkelijk bereiken.
Dankzij het benutten van de ruimte van de voormalige Fietsservice Aalden kan Creannetta een nog groter en ruimer assortiment presenteren.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 april 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel