.

.

 

.

KNVB haalt streep door regiocup voor volwassenen

Seniorenteams spelen dit seizoen dus geen wedstrijden meer. Mogelijk nog wel Regiocup voor jeugdvoetballers. De KNVB Regiocup is definitief van de baan. Althans, voor volwassenen.

Dit betekent dat seniorenteams dit seizoen niet meer in wedstrijdverband in actie komen. De optie van een KNVB Regiocup voor de jeugd wordt nog wel opengehouden. 

Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi, schrijft de voetbalbond op zijn website. In de KNVB Regiocup zouden elftallen tegen clubs uit de buurt spelen.

Kijk voor meer info op: www.vvsweel.nl

Artikel geplaatst 11 mei 2021


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel