.

.

 

.

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avontuur”, zegt de voedingsdeskundige voor honden.
In het bedrijfspand in Zwiggelte heeft Thalita al de beschikking over een kleine hondenwinkel, maar de inwoonster van Zwiggelte is blij dat ze nu ook dierenliefhebbers uit Aalden en omstreken kan bedienen. In het ruime assortiment zit een scala hondensnacks vol natuurlijke producten en speciaal geselecteerde voeding, maar ook leuke speeltjes voor honden. Verder voorziet het assortiment ook in voeding voor katten en vogels.
Alle reden om een kijkje te nemen bij Darling Dierenhoekje. Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 mei 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel