.

.

 

.

Huttenbouwdag voor jeugd willen we weer in ere herstellen

Jaren geleden vond 'ie voor het laatst plaats: een huttenbouwdag voor de jeugd uit de Zweeler dorpen. Als sluitstuk van de zomervakantie. Een initiatiefgroep uit de dorpen wil het huttenbouwen nieuw leven inblazen en hoopt op voldoende animo.

Nik Dijkink is een van de kartrekkers. “Weet je nog dat jijzelf of jouw kinderen zoveel plezier beleefden aan het Huttenbouwen? Aan het eind van de zomervakantie met je beste vriendjes en vriendinnetjes een broodje maken boven het vuur, van pallets een mooie hut bouwen en heel veel plezier samen beleven…..Helaas bestaat dit evenement niet meer. Nu hadden een paar vrienden en ik het idee om dit weer op te starten voor de jeugd, want wat is er nu leuker dan een dag buiten spelen?
Dit willen we echter alleen doen als er genoeg animo voor is. Daarom een oproep aan ouders en kinderen: Lijkt het je leuk? Stuur dan email met aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Oes Eig'n Kraantien 8 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel