.

.

 

.

Sweelpop komt er weer aan!

Op vrijdag 20 augustus zal Zweeloo weer uit haar voegen knallen! Dit jaar alweer de 39e editie van Sweelpop! Met het mooie bericht van het kabinet dat de corornamaatregelen voor eendaagse evenementen versoepeld worden, zijn wij ondertussen druk bezig met het organiseren van de 39e editie.

Bij een nieuwe editie hoort een toffe line-up en laten wij de toffe line-up van vorig jaar gewoon meegenomen hebben naar dit jaar! De line-up bestaat onder andere uit de rappers Snelle en Diggy Dex. Met de ‘The Streamers’ traden zij dit jaar op bij Paleis Noordeinde en in de Kuip. Snelle zal samen met zijn band plankgas gaan met nummers als ‘Reünie' en ‘Smoorverliefd’.

Diggy Dex is bekend van onder andere ‘De zon op’ en ‘Laten we dansen’. Sweelpop 2021 wordt geopend door singersongwriter Hannah Mae. Zij werkt samen met Ilse de Lange en scoorde een hit met 'Back to you . Als ‘rode draadband’ is mashup band Daredevils gestrikt. Zij schopten het tot en met de battles van de Voice of Hol land en zullen op Sweelpop voor een knallend feest zorgen. De afsluiter van de avond is Beatcrooks. Met shows op de Zwarte Cross en in het Gelredome zorgen ze overal voor een feestexplosie. De artiesten zullen er samen voor zorgen dat de 39e editie van Sweelpop onvergetelijk wordt!

Reguliere kaarten zijn te koop via www.sweelpop.nl

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop’21? Volg ons dan op Instagram, like onze facebook-pagina en houd de website in de gaten.

Artikel geplaatst 22 juni 2021

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel