.

.

 

.

Duizenden vogels van keramiek

Duizenden vogels van keramiek vullen gedurende de zomermaanden de vloeren en wanden van CBK Rensenpark. Myrte van Dijk maakte voor dit bijzondere project vogels van klei in samenwerking met vele vrijwilligers!

Ook in Aalden gingen mensen thuis aan de slag: middels een online workshop instrueerde Myrte het vogeltjeskleien. Een gezellig en coronaproof gebeuren in eigen huizen! Waarna de vogeltjes werden verzameld en later door haar werden opgehaald. Om onderdeel te worden van de grote expositie.

De expositie, oorspronkelijk gepland in 2020 in het kader van 75 jaar vrijheid, werd vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus uitgesteld.

Een beter moment om deze tentoonstelling te openen is bijna niet denkbaar nu veel maatregelen versoepeld zijn en we weer meer vrijheid ervaren.
Myrte laat weten: “Dankzij de inzet van iedereen die heeft meegewerkt aan het project is het ondanks alle beperkingen toch gelukt!”

De expositie is van 10 juli tot en met 19 september a.s. op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13 en 17 uur gratis te bekijken in het CBK-gebouw in het Rensenpark in Emmen.

Meer informatie is te vinden op https://project-vogelvrij.nl

De Aalder productie van vogels van keramiek. (Foto: Monique Jonkman-Koolen).

Oes Eig'n Kraantien d.d. 6 juli 2021

 

 

 


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel