.

.

 

.

Douwe Egberts-punten: de voedselbank is er blij mee!

Wie heeft niet ergens een aantal Douwe Egberts-punten liggen? Een aantal waarmee je zelf niets kunt beginnen. Maar ja, je knipt ze wel van het koffiepak af. En doet er vervolgens niets mee, omdat je zóveel punten moet hebben voor je iets kunt ‘kopen’.De Voedselbank kan alle punten wél prima gebruiken. “Vele kleintjes maken een grote,” is een kreet die hier zeker van toepassing is.


De Voedselbank heeft een afspraak met DE dat zij voor de punten koffie kunnen krijgen. Goed te gebruiken in de voedselpakketten.

Wie zijn punten wil doneren kan dat makkelijk doen door ze af te geven bij Giny Sulman, Valsakker 11, 7854 RK  Aalden. Zij wil verzamelen en er voor zorgen dat ze bij de Voedselbank terechtkomen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 december 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel