.

.

 

.

Kruisboogschieten bij Willem Tell

Vrijdagmiddag 28 januari was het dan eindelijk zo ver, de groepen 8 van de Schutse, Anwende en de Krosbulten kwamen kruisboogschieten bij Willem Tell. De kinderen en leraren werden welkom geheten en kregen een rondleiding door het gebouw van de schietvereniging. Na deze tour en de nodige uitleg over de bogen mochten de kinderen ieder twee schoten proberen. Bij de jongens was er meteen een winnaar. Met de hoogst haalbare score van 20 punten werd Stefan Kroeze schutterskoning. Bij de dames was het een ander verhaal, hier waren 4 dames met ieder 19 punten.

Na nog een keer een schot gewaagd te hebben bleven er twee winnaressen over. Na rijp beraad van de jury werden deze dames beide uitgeroepen tot schutterskoningin. Na nog wat drinken en een kleine lekkernij was het hoog tijd om weer naar huis te gaan. Zowel de kinderen, leraren en de schutters  vonden het een geslaagde middag.

de resultaten van deze nieuwe schutters zijn te vinden in het fotoalbum op de site.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel