.

.

 

.

Wat de Korenhof te bieden heeft

Dagverzorging: Voor de bezoeker biedt de Korenhof een dagverzorging. Het is mogelijk om 1 of meerdere dagdelen deel te nemen aan de dagverzorging. Ook kunt u samen genieten van de warme maaltijd.

Voor de dagverzorging hebt u een indicatie nodig van het CIZ.

Indicering wordt aangevraagd bij het CIZ. Vervoer kan geregeld worden door de WMO van de gemeente. U kunt een taxipasje aanvragen via WMO. Hebt u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie, kunt u bellen met klantrelatiebeheer van de Korenhof.

De dagverzorging in de Korenhof biedt ondersteuning bij de structuur van de dag en kan ter ontlasting van de familie zijn.

Hier ontmoet men andere mensen, er wordt gezamenlijk koffie en thee gedronken en een maaltijd aangeboden. Op een ontspannen manier wordt  de dag ingedeeld. Echt een aanrader voor iemand die verantwoord langer thuis wil blijven wonen.

Ook biedt de Korenhof Thuiszorg in Aalden en omgeving. Dit kan zijn o.a:

- Persoonlijke verzorging.
- Verpleging.
- Ondersteunende begeleiding.
- Personenalarmering.
- Restaurant functie.
- Maaltijd voorziening.

Voor informatie kunt u bellen met de klantrelatiebeheer van de Korenhof.

Geertje Mulder-Horsting
Tel: 0591-374333 of 06-45150959.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel