.

.

 

.

Klantcontactcentrum gemeente Coevorden vanaf 5 april geopend in Hof van Coevorden

Het klantcontactcentrum van de gemeente Coevorden is vanaf 5 april 2011 geopend in het Hof van Coevorden. Het nieuwe adres: Kasteel 1 in Coevorden. Voor de eerste tien klanten die op 5 april in het Hof van Coevorden komen (vanaf 8.30 uur geopend), ligt een cadeaubon van 10,- van Theater Hofpoort klaar.

De Publieksservice van de gemeente Coevorden verhuist van 1 t/m 4 april 2011 naar het Hof van Coevorden. Om deze verhuizing mogelijk te maken, is op vrijdag 1 april alleen het loket Burgerzaken van de Publieksservice van 9.00 tot 10.00 uur geopend voor geboorte- en overlijdensaangiftes. De overige loketten zijn gesloten. Op maandag 4 april zijn alle loketten van de Publieksservice gesloten.

Optimale dienstverlening

Burgemeester Bert Bouwmeester: “We hebben ervoor gekozen om ruim een maand voor de off iciële opening naar het nieuwe gemeentehuis te verhuizen omdat we graag willen dat onze dienstverlening vanaf de officiële opening optimaal verloopt. Op deze manier hebben we de tijd om eventuele opstartproblemen op tijd op te lossen.”

Eén klantcontactcentrum

Op dit moment zijn er vijf loketten (Burgerzaken, Belastingen, Maatschappelijke Ondersteuning, Werk/Inkomen/Zorg en Vergunningen) op de gemeentelijke locaties in Coevorden en Dalen waar klanten terecht kunnen voor producten en diensten. Vanaf 5 april zijn de vijf loketten geïntegreerd in één klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden. Er zijn dan geen publieksbalies meer op de locatie Aleida Kramersingel in Coevorden en de locatie Hoofdstraat 2 in Dalen. Klanten kunnen vanaf 5 april voor alle producten en diensten in het klantcontactcentrum terecht. Daarmee zijn ook de verschillende openingstijden van de publieksbalies verleden tijd.

De openingstijden van het klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden: Maandag van 08.30 tot 12.00 uur

Dinsdag van 08.30 tot 12.00 uur

Woensdag van 08.30 tot 16.00 uur

Donderdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 19.30 uur Vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel