.

.

 

.

Geslaagde survivaltocht o.b.s. De Anwende

Leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van o.b.s. De Anwende hebben zich afgelopen woensdag tijdens een avontuurlijke survivaltocht heerlijk kunnen uitleven. De schoolbanken werden zo vlak voor de zomervakantie ingeruild voor kano's en voor zeer uitdagende spelattributen. De scholieren gingen met sportieve kleding, en onder prima weersomstandigheden, de strijd aan tegen de elementen van de natuur. Ze liepen over zandpaden, door sloten, door het gras, in zwemkleding door het koude water van de Aelderstroom en gingen met kano's het water op. Ook bij zwembad in Zweeloo was een mooi spelparcours uitgezet. In totaal waren er dertien natuurlijke hindernissen opgezet. De natuur rondom Aalden bood voor de organisatoren ontzettend veel mogelijkheden voor een survivalparcours en die werden dan ook ten volle benut. De fanatieke leerlingen van De Anwende deden hun best om de pittige hindernissen te overwinnen. Ze bedachten creatieve oplossingen hoe ze het slimst van start naar finish konden komen. Een erg boeiend en interessant schouwspel, waarbij teambuilding en sportiviteit centraal stonden. Het was mooi om te zien dat talrijke vrijwilligers hun medewerking verleenden aan het succes van de survivaltocht. Daaronder veel ouders en zeker niet onbelangrijk...ook veel oud-leerlingen van De Anwende hadden zich aangemeld als vrijwilliger. Complimenten voor de voortreffelijke organisatie. De leerlingen wisten het na afloop zeker.....dit schouwspel door de mooie natuur van Aalden is voor herhaling vatbaar!

Bijschrift foto: Leerlingen van o.b.s. De Anwende genoten afgelopen week met volle teugen van een avontuurlijke survival. (Eigen foto)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel