.

.

 

.

ZBC viert 90-jarig jubileum

ZBC viert van 31 augustus tot en met 3 september het 90-jarig jubileum. Voor de voetbalclub uit Zweeloo is er alle reden om een feestje te vieren. De club is na 90 jaar nog kerngezond en de hoofdmacht speelt voor het het tweede achtereenvolgende seizoen in de 2e klasse van het zondagvoetbal. Een unicum in de roemruchte clubgeschiedenis. De festiviteiten van het jubileum starten op woensdagmiddag 31 augustus. ’s Middags staat er voor de F- tot en met B-junioren van Jeugd Voetbal Sweel (JVS) een voetbalclinic met medewerking van spelers van FC Emmen op het programma. ’s Avonds zal ZBC 1 op sportpark 't Alterbarg een jubileumwedstrijd spelen tegen FC Emmen. Aanvang van dit duel is 19.30 uur. Donderdagavond 1 september organiseert ZBC vanaf 19.30 uur in café-restaurant De Zwerfkei in Gees een voetbalforum. Voor de pauze zullen Gerrit Volkers (directeur FC Emmen) en Harry Been (algemeen directeur KNVB en oud-ZBC'er) een inleiding verzorgen. Na de pauze zal Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International en commentator bij RTL, zijn opwachting maken. Op zaterdagavond 3 september worden de jubileumfestiviteiten afgesloten met de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen: de streekderby ZBC 1-VKW 1 (aanvang 19.00 uur). Na afloop is er op het sportpark een gezellig samenzijn met clubleden, donateurs en sponsors. Kijk voor meer info op: www.vvzbc.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel