.

.

 

.

Open zangavond HEM

Oosterhesselen / Zweeloo - Mannenkoor HEM uit Oosterhesselen organiseert donderdag 8 september a.s. een open zangavond. Belangstellenden worden uitgenodigd om deze avond bij te wonen. HEM wil potentiële leden laten ervaren hoe fijn het is met een groep mannen samen te zingen. Het is voor het zangkoor belangrijk nieuwe leden te verwelkomen, zodat het nieuwe ideeën kan opdoen en op het gebied van zang en presentatie verder kan doorgroeien.

Mannenkoor HEM bestaat 11 jaar en zingt meerstemmig Engels-, Nederlands- en Drentstalig repertoire. Dit alles onder begeleiding van Jan Kruimink. HEM heeft zijn 10-jarig jubileum gevierd met een concert in De Muzeval.

Er wordt tijdens de open zangavond een nieuw lied ingestudeerd. Daarnaast worden liedjes van het HEM repertoire gezongen en kunnen vragen worden gesteld.  Interesse? Kom langs op donderdagavond 8 september a.s. in de Hervormde kerk van Oosterhesselen. Aanvang: 20.00 uur. Graag aanmelden bij Jaap Tiessen (0524 - 58 10 67) of Henk Askes (06 – 244 26 051) Aanmelden kan ook per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel