Artikel
Fietstocht Dorpsbelangen Aalden verdient veel meer belangstelling

De organisatie was echt top, de weersomstandigheden waren dik in orde en de fietsroute langs de mooiste plekjes van de voormalige gemeente Zweeloo was werkelijk perfect. Kortom: alle ingrediënten voor een mooie fietstocht waren vorige week zondag aanwezig.

Bijzonder jammer dat slechts tien fietsers zich bij de molen van Aalden inschreven om aan deze fraaie tocht deel te nemen. De organisatie had menig uurtje geïnvesteerd in het uitzetten van een gevarieerde route. Hun arbeid werd echt tekort gedaan en de thuisblijvers hebben veel gemist!

De tien fietsers die wel van start gingen spraken naderhand hun grote waardering uit voor de wijze waarop deze fietstocht was georganiseerd. Halverwege de route kregen de deelnemers een versnapering aangeboden van het gastvrije organisatiecomité. En als afsluiting werden de fietsers in 't Hoes van Hol-an nog op een kop thee of koffie getrakteerd. Aan de tocht was ook een quiz verbonden. De winnaar kreeg een taart, maar deze werd door de gelukkige prijswinnaar keurig gedeeld met de overige deelnemers.

De deelnemers hebben genoten van een ontspannende en gezellige middag. Het is te hopen dat de organisatie zich niet laat ontmoedigen door het magere aantal deelnemers. Laten we hopen dat het evenement ook volgend jaar weer wordt georganiseerd, want dit soort recreatieve evenementen moeten we in ons dorp instandhouden!

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

56ste expositie van Het Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert een expositie van 11 oktober tot en met 3 november a.s. in het kerkje van Zweeloo. Tijdens de 56e editie zijn er schilderijen te zien van Loes va...

dinsdag, 15 oktober 2019

Lees verder

Theater Hofpoort

 Marjolijn van Kooten – Ongestoord. Een avond 100% anti - depressief, met bijwerkingen van lachstuipen en troost: het is het patent van Marjolijn van Kooten. Het gaat nu al een paa...

woensdag, 9 oktober 2019

Lees verder

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 23 oktober organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dor...

dinsdag, 8 oktober 2019

Lees verder
Willekeurige foto