Artikel
Fietstocht Dorpsbelangen Aalden verdient veel meer belangstelling

De organisatie was echt top, de weersomstandigheden waren dik in orde en de fietsroute langs de mooiste plekjes van de voormalige gemeente Zweeloo was werkelijk perfect. Kortom: alle ingrediënten voor een mooie fietstocht waren vorige week zondag aanwezig.

Bijzonder jammer dat slechts tien fietsers zich bij de molen van Aalden inschreven om aan deze fraaie tocht deel te nemen. De organisatie had menig uurtje geïnvesteerd in het uitzetten van een gevarieerde route. Hun arbeid werd echt tekort gedaan en de thuisblijvers hebben veel gemist!

De tien fietsers die wel van start gingen spraken naderhand hun grote waardering uit voor de wijze waarop deze fietstocht was georganiseerd. Halverwege de route kregen de deelnemers een versnapering aangeboden van het gastvrije organisatiecomité. En als afsluiting werden de fietsers in 't Hoes van Hol-an nog op een kop thee of koffie getrakteerd. Aan de tocht was ook een quiz verbonden. De winnaar kreeg een taart, maar deze werd door de gelukkige prijswinnaar keurig gedeeld met de overige deelnemers.

De deelnemers hebben genoten van een ontspannende en gezellige middag. Het is te hopen dat de organisatie zich niet laat ontmoedigen door het magere aantal deelnemers. Laten we hopen dat het evenement ook volgend jaar weer wordt georganiseerd, want dit soort recreatieve evenementen moeten we in ons dorp instandhouden!

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

In iedere gemeente weer een bibliotheek open

In iedere Drentse gemeente is weer een bibliotheek open. De bibliotheken adviseren klanten om voor het bezoek de website te checken voor openingstijden en actuele informatie....

dinsdag, 26 mei 2020

Lees verder

Spraakmakende straatmuzikant blaast binnenkort laatste adem uit

De reusachtige straatmuzikant die sinds augustus langs de Frieslandroute staat, wordt binnenkort afgebroken. Het merendeel van de makers voelt niet voor een opknapbeurt van de blikvanger. ,,Dat opknappen was eerst wel de ...

dinsdag, 12 mei 2020

Lees verder

Waardering voor Marcel Zantingh en Jos Govaarts

“Wel gebogen maar niet gebroken’’. Verhalen van gewone mensen in ongewone omstandigheden komen samen in het veel geprezen boek ‘Wel gebogen maar niet gebroken’’ van Marcel Zantingh. Dit boek – ter...

dinsdag, 5 mei 2020

Lees verder
Willekeurige foto