.

.

 

.

Nationaal succes voor Jan Lanting

Lunteren / Aalden - Jan Lanting uit Aalden is afgelopen zaterdag tijdens de Nationale Keuring van de Shetlandpony's in Lunteren met zijn zelfgefokte 3-jarige merrie Bibi van de Viersprong Nederlands Kampioen in de Kleine Maat geworden. Vorig jaar werd deze merrie als 2-jarige ook al Nationaal Jeugdkampioen.

Ook de andere twee pony's van Jan die mochten deelnemen aan de Nationale keuring hebben het zeer goed gedaan. De 2-jarige Celice van de Viersprong liep op kop in haar rubriek, maar kwam net niet in aanmerking voor het nationaal jeugdkampioenschap.

De 5-jarige Xajenne van de Viersprong mocht haar rubriek eveneens aanvoeren en kwam voor het nationaal middenmaatskampioenschap echter net even te kort.

Succes was er ook voor Sandra Lanting. Zij mocht met haar 4-jarige zwartbonte merrie Aijrah van de Viersprong deelnemen aan de Nationale Keuring. Deze merrie liep op een fraaie 2e plaats in de rubriek. (Bron: Coevorden HuisAanHuis/ Boom Regionale Uitgevers)

Bijschrift foto: Bibi van de Viersprong van Jan Lanting uit Aalden werd afgelopen zaterdag tijdens de nationale keuring Nederlands kampioen in de Kleine Maat. Een voortreffelijke prestatie van de topfokker uit Aalden.


Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel