.

.

 

.

Uitnodiging deelname patiënten-informatieavond Astma & COPD

Huisartsencoöperatie De Es organiseert in samenwerking met de Maatschap Longziekten in Emmen een informatieve avond voor patiënten (en hun partners) met Astma en COPD.

Wanneer : woensdag 23 november a.s.

Waar        : Theater De Deel te Sleen (Menso Altingstraat 6)

Tijd           : van 19.45 uur tot 21.15 uur (de zaal is open vanaf 19.15 uur)

 

 

Tijdens de avond krijgt u informatie over uw ziektebeeld en is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan huisarts, longarts en longverpleegkundige.

Onze sprekers zijn:

J. Mulder, huisarts in Aalden

M.J. de Ruiter, longarts in Emmen

Mw. R. Kroeze, longverpleegkundige in Emmen

 

Aanmelden voor deze avond is gewenst. Dit kan via een intekenlijst bij de balie van uw huisartsenpraktijk in Exloo, Odoorn, Sleen, Aalden of Oosterhesselen, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens !

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel