.

.

 

.

Theater te Water bouwt Luchtkastelen in De Spil

Theater te Water is al jarenlang een vast onderdeel van het seizoensprogramma van Sweel Cultureel. Op donderdag 15 december komt het populaire theatergezelschap weer naar Zweeloo voor een optreden in dorpshuis De Spil. Opgevoerd wordt de nieuwe voorstelling ‘Luchtkastelen’.

 

Luchtkastelen is een absurde voorstelling waarin geld een hoofdrol speelt en zelfs de liefde dreigt te verzuipen in het slijk der aarde. Waarin de president-directeur Scheppema om een gouden idee vraagt en vervolgens de waanzin toeslaat. Waarin jacht wordt gemaakt op groot wild, groot geld en op elkaar. Waarin een indiaan wijze woorden spreekt en een koe troost brengt. Een voorstelling over een bedrijf, een ambitie en een idee. Over geluk dat in heel grote dingen zit. Over bouwen op drijfzand: Luchtkastelen.

 

De aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur. Een kaartje kost 15 euro en hier zijn twee consumpties bij inbegrepen. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar. Reserveren kan bij Heeren van Alede, Aelderstraat 45 in Aalden

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel