.

.

 

.

Kinderkerstfeest 2011

Maandagavond 26 december 2011 om 19:00 uur (2de kerstdag), zal in de Hervormde kerk van Zweeloo het jaarlijkse kinderkerstfeest worden gevierd. Kinderen van 0 t/m de basisschool leeftijd zullen centraal staan.

Iedereen is welkom (ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s).

“Warmte en gezelligheid”

Dit jaar is het thema warmte en gezelligheid. Hoe is dit vertaald in het kerstverhaal? Tijdens dit kinderkerstfeest 2011 gaan we dit samen met de kinderen uitbeelden.

 

Doen jullie mee?

Zaterdag 17 december om 14.00 uur kunnen kinderen samen knutselen en werkstukjes maken die een plaats krijgen tijdens het kinderkerstfeest 2011. Iedereen is welkom. Het knutselen is in de Hervormde kerk en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

 

Leuk kerstfeest

We hopen met dit programma vooral weer een fijn, gezellig en ontspannen kinderkerstfeest te vieren. Tot dan…..

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel