.

.

 

.

Weten je dierbaren hoe jij je uitvaart wilt?

Lezing door mevrouw G. van Weperen in De Spil:

Op donderdag 29 maart spreekt mevr. van Weperen uit Sleen over het belang van het op schrift zetten van je eigen wensen voor je uitvaart. Veel mensen vinden het moeilijk om over de dood te praten en te vertellen wat ze zelf zouden wensen. Veel jongeren willen er eigenlijk helemaal niet aan denken. Toch is het van belang voor de nabestaanden om te weten wat iemand wil. Daarom heeft de Uitvaartvereniging D.L.E. Zweeloo mevr. van Weperen uitgenodigd om een spreekbeurt te houden over dit onderwerp

Mevr. van Weperen is uitvaartconsulente bij Yarden. Zij zal op de jaarlijkse ledenvergadering een powerpointpresentatie houden om haar onderwerp toe te lichten.

De ledenvergadering wordt gehouden in De Spil te Zweeloo en begint om 20.00 uur.

Voor de aanwezigen is een gratis wensenboekje waarin alles m.b.t. uitvaart genoteerd kan worden verkrijgbaar. Ook is het via de website van de uitvaartvereniging beschikbaar.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel