.

.

 

.

Echtpaar Bleijleven viert diamanten huwelijk

Aalden - Samen met hun 5 kinderen, 6 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen hebben de heer en mevrouw Bleijleven uit Aalden zondag hun 60-jarig huwelijk gevierd. De 83-jarige heer Bleijleven is in Assen geboren, zijn vrouw zag 77 jaar geleden het levenslicht in Elp.

 

De heer en mevrouw Bleijleven zijn na hun huwelijk in Wezuperbrug gaan wonen. Daar heeft hij 15 jaar bij een boer gewerkt. Als het druk was ging zijn vrouw mee naar het land, en doordat er al snel drie kinderen kwamen gingen die ook mee. 45 jaar geleden verhuisde het paar naar Aalden waar hij werk kreeg in de plantsoenendienst. De heer Bleijleven vatte het werk bij de plantsoenendienst net zo serieus op als bij de boer. Als het gras gemaaid moest worden stond hij klaar, ook al was het in zijn vrije tijd. In Aalden heeft mevrouw Bleijleven, naast het bezorgen van de krant gewerkt in de thuiszorg en heeft zij 25 jaar de sporthal schoon gehouden. Dezelfde sporthal waarvan de heer Bleijleven nog enige tijd beheerder van is geweest.

Na hun werkzame leven geniet het echtpaar nu sinds enkele maanden van hun welverdiende rust in Woonzorgcomplex De Korenhof in Aalden waar burgemeester Bert Bouwmeester hen maandag verraste met zijn felicitaties en een bos bloemen

Foto: Boom regionale uitgevers/ Woltersom Graphics

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel