.

.

 

.

Een vertrouwd beeld bij de rommelmarkt van de WJD

 

Het is inmiddels een vertrouwd beeld bij de opening van de jaarlijkse rommelmarkt van de Werkgroep Jongerendag (WJD): een horde sprintende “rommelaars”, die allemaal als eerste bij de “koopjes van de dag” willen zijn. De foto van Monique Jonkman-Koolen bij dit stukje geeft hiervan een mooi beeld.

 

Of ze dat unieke koopje ook gevonden hebben? Wie zal het zeggen. De één is tevreden met een kinderfietsje zonder zadel terwijl de ander € 80 neertelt voor een ladder. De één is tevreden met een paar boekjes straks voor de vakantie terwijl de ander zielsgelukkig is met mooie oude vazen van een kabinet.

Aanbod was er in ieder geval genoeg. En gelukkig waren er volgens een tevreden voorzitter Jos Naber ook veel kopers. Met name meubels en  ….. ijsjes waren volgens hem gewild.

Het was overigens de laatste rommelmarkt voor de huidig voorzitter. Na 5 jaar neemt hij binnenkort afscheid en neemt Mart Seubring uit Aalden zijn taken over. 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel