.

.

 

.

Nieuws van Sweel Cultureel

Sweel Cultureel is er in geslaagd Het Byzantynskoor Drenthe, op 30 september,een concert te laten geven in de Gereformeerde Kerk te Aalden. Medewerking wordt verleend door Oleg Morosov en Julia Zaytseva. Aanvang 14:30 uur.Kerk open 14:00. Entree € 10,00.


Het Byzantijnskoor o.l.v. Johan L. Rodenhuis heeft bekendheid gekregen door de optredens in het hele land en op de televisie. Een hoogtepunt was het optreden in de Hermitage in Amsterdam. Ruim 700 mensen (uitverkocht)woonden het concert bij.Het koor bestaat uit 45 mannen die elk jaar een stemtest ondergaan om de kwaliteit van het koor te waarborgen.
Oleg Morozov en Julia Zaytseva Hebben in Moskou zang, piano en koordirectie gestudeerd. Het beloofd een prachtig concert te worden. Inl.www.byzantijnskoor-drenthe.nlwww.sweelcutureel.nlwww.magischdrenthe.nl. Kaarten te bestellen bij; G. Lahuis. Tel: 0591371694 en Tip Zweeloo 0591 372299.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel