Sport en welzijn
HCR Hegen stempelpost én pleisterplaats van Fiets4daagse

Afgelopen woensdag was het een komen en gaan van 1.600 deelnemers aan de jaarlijkse Drentse Fiets4daagse voor hun tocht van respectievelijk 40 of 60 kilometer. Het prachtige zomerweer zorgde voor een uitermate gezellige en ontspannen sfeer op de brink in Wezup. De oudhollandse muziek van het draaiorgel “Twee Draken” van de familie Oosting uit Aalden droeg daar beslist aan bij.

 
Sporters in de Schijnwerpers

Gerda en Hiltje zetten na tien jaar punt achter begeleiding Smurfenvoetbal

Gerda Looije en Hiltje van der Veen hebben onlangs na tien seizoenen een punt gezet achter de begeleiding van het Smurfenvoetbal bij v.v. Sweel. ‘We hebben het met heel veel plezier gedaan, maar dit tweede lustrum is een mooi moment om het stokje over te dragen.’

 
Henrico Schonewille trotseert met team Bushbikers monstertocht over 460 kilometer

Het Bushbikers-team van Henrico Schonewille uit Aalden heeft vorig weekend tijdens de Merida Dutch Cross Country in de categorie Mixed-4 teams de eerste prijs is de wacht gesleept. Schonewille overbrugde samen met zijn teamgenoten Bert Nijkoops, Detlev Riemer en Lianne Vredeveld de monstertocht van 460 kilometer ruim binnen de toegestane tijd.

 
10e editie Zweeler Beachvoetvolley wederom enorm succes!

Afgelopen zaterdag vond voor de 10e keer het Zweeler Beachvoetvolley-toernooi plaats op sportpark ’t Alterbarg. De parkeerplaats was weer omgetoverd in een heuse beach-arena. Een mooie entourage voor fraaie acties en spectaculaire wedstrijden. Speciaal voor de jubileumeditie had de organisatie alles uit de kast gehaald, van een hottub tot cocktails uit de Tiki-bar.

 
Sneu verlies voor HVZ/Vivendi in zinderende bekerfinale
De handbaldames van HVZ/Vivendi zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer op rij de noordelijke districtsbeker in de wacht te slepen. De ploeg van Nico van der Leek verloor zondagmiddag in de sporthal van Smilde met 14-15 van HV Beilen.
 
Feestelijke opening nieuwe 9 holes golfbaan De Gelpenberg
Afgelopen zaterdag werd op feestelijke wijze de nieuwe 9 holes golfbaan van DGC De Gelpenberg in gebruik genomen. Voorzitter Harm Meijer van De Gelpenberg verrichtte samen met mevrouw Verstoep (oudste abonnementhouder), Coen Alkema (jongste lid), wethouder Jan Zwiers (BBC2014) van de gemeente Coevorden en Albert Timmerman van Vos BV Ruinerwold de officiële opening.
 
Opening PAR 3 en "open middag” op DGC de Gelpenberg

Eindelijk, het is zover! De nieuwe holes liggen er prachtig bij, de rododendrons staan in bloei, de greens zijn strak, de waterpartijen zijn uitdagend, de routing is gereed, het inmeten is gedaan…., kortom…. we zijn er nu echt helemaal klaar voor! Op zaterdag 14 mei a.s. wordt de spectaculaire nieuwe 9 holes PAR-3-baan van DGC de Gelpenberg geopend.

 
Duo fietsen is plezier voor twee!

Doel: ouderen met beperking die graag willen fietsen, maar dit zelf niet meer kunnen. NIET MEER KUNNEN? NU WEL!

U kunt met een vrijwilliger samen fietsen op een DUO FIETS.

 
Marlies Pepping pakt zilver met Jong Oranje
Marlies Pepping heeft afgelopen vrijdag tijdens de landenwedstrijd in het Franse Mâcon Chaintré met Jong Oranje de zilveren medaille veroverd. Zondag eindigde de beloftevolle 17-jarige amazone uit Zweeloo met de machtig springende Downingstreet in de Grand Prix Junioren op een zeer verdienstelijke achtste plaats.
 
Marlies Pepping geselecteerd voor Jong Oranje
Amazone uit Zweeloo actief op landenwedstrijd in Frankrijk
Marlies Pepping is door bondscoach Luc Steeghs geselecteerd voor Jong Oranje. De 17-jarige amazone uit Zweeloo neemt met het Nederlands jeugdteam van 5 tot en met 8 mei a.s. deel aan de landenwedstrijd in het Franse Mâcon Chaintré.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 25

Zoeken in de site

Sportnieuws

‘Slipjacht Zweeloo is een prachtig festijn waar van alles is te zien!’

Komende woensdag klinken de historische woorden: de meute is er…! Komende woensdag (17 januari a.s.) staat er in Zweeloo en omstreken weer een slipjacht op het programma. 'We willen de sli...

dinsdag, 16 januari 2018

Lees verder

Aalden Rondomme: Een must voor elke hardloper

Afgelopen zaterdag bleek eens te meer dat Aalden Rondomme na twaalf edities is uitgegroeid tot een populaire winterklassieker. Voor veel runners een fantastisch begin van een sportief 2018. Ongetraind maak je ...

dinsdag, 16 januari 2018

Lees verder

Richard Prakken excelleert tijdens Aalden Rondomme

Bijna 500 deelnemers genieten van zeer succesvolle twaalfde editie. Richard Prakken had vooraf bepaald niet getekend voor een klassering als tweede of derde. Dit keer wilde de 19-jarige Aaldenaar tijdens de ...

dinsdag, 16 januari 2018

Lees verder
Willekeurige foto