Sport en welzijn
Sneu verlies voor HVZ/Vivendi in zinderende bekerfinale
De handbaldames van HVZ/Vivendi zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer op rij de noordelijke districtsbeker in de wacht te slepen. De ploeg van Nico van der Leek verloor zondagmiddag in de sporthal van Smilde met 14-15 van HV Beilen.
 
Feestelijke opening nieuwe 9 holes golfbaan De Gelpenberg
Afgelopen zaterdag werd op feestelijke wijze de nieuwe 9 holes golfbaan van DGC De Gelpenberg in gebruik genomen. Voorzitter Harm Meijer van De Gelpenberg verrichtte samen met mevrouw Verstoep (oudste abonnementhouder), Coen Alkema (jongste lid), wethouder Jan Zwiers (BBC2014) van de gemeente Coevorden en Albert Timmerman van Vos BV Ruinerwold de officiële opening.
 
Opening PAR 3 en "open middag” op DGC de Gelpenberg

Eindelijk, het is zover! De nieuwe holes liggen er prachtig bij, de rododendrons staan in bloei, de greens zijn strak, de waterpartijen zijn uitdagend, de routing is gereed, het inmeten is gedaan…., kortom…. we zijn er nu echt helemaal klaar voor! Op zaterdag 14 mei a.s. wordt de spectaculaire nieuwe 9 holes PAR-3-baan van DGC de Gelpenberg geopend.

 
Duo fietsen is plezier voor twee!

Doel: ouderen met beperking die graag willen fietsen, maar dit zelf niet meer kunnen. NIET MEER KUNNEN? NU WEL!

U kunt met een vrijwilliger samen fietsen op een DUO FIETS.

 
Marlies Pepping pakt zilver met Jong Oranje
Marlies Pepping heeft afgelopen vrijdag tijdens de landenwedstrijd in het Franse Mâcon Chaintré met Jong Oranje de zilveren medaille veroverd. Zondag eindigde de beloftevolle 17-jarige amazone uit Zweeloo met de machtig springende Downingstreet in de Grand Prix Junioren op een zeer verdienstelijke achtste plaats.
 
Marlies Pepping geselecteerd voor Jong Oranje
Amazone uit Zweeloo actief op landenwedstrijd in Frankrijk
Marlies Pepping is door bondscoach Luc Steeghs geselecteerd voor Jong Oranje. De 17-jarige amazone uit Zweeloo neemt met het Nederlands jeugdteam van 5 tot en met 8 mei a.s. deel aan de landenwedstrijd in het Franse Mâcon Chaintré.
 
Ballen- en kledinghok omgetoverd tot volwaardig magazijn

‘We kunnen nu in een moderne ruimte alle ballen verzamelen……!’

Een bestemming voor de opbrengst van de traditionele kerstactie van v.v. Sweel was dit jaar snel gevonden: het moderniseren van het ballenhok en de kledingruimte op het sportpark ‘t Alterbarg. Er werd een plan gemaakt en vrijwilligers werden gemobiliseerd. Er is sindsdien stevig geklust en in amper vier weken tijd heeft v.v. Sweel de beschikking gekregen over een ruim opgezet ballenhok en een modern ingerichte kledingruimte.

 
Alie Bruinsma winnares klaverjassen.

Klaverjasclub "De Joker" legde afgelopen week in dorpshuis De Spil het laatste kaartje van het seizoen 2015-2016. Alie Bruinsma toonde zich dit seizoen de best presterende klaverjasster. De wisselbeker in de marsencompetitie moet dit jaar woorden gedeeld door Jan Tangenberg en Bert Bruinsma, die beiden evenveel marsen wisten te behalen.

 
Meer dan 1.000 deelnemers verwacht op 13 editie Vriendinnenwandeldag
Wezuperbrug / regio- Op dinsdag 12 april a.s. wordt voor de dertiende keer in successie deVriendinnenwandeldag gehouden. Met net als voorgaande jaren start en finish op het Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug.

Dit jaar hoopt het WandelSportCentrum-Drenthe, een stichting die onder andere de wandelsport wil promoten en ook verantwoordelijk is voor deze unieke wandeldag, het aantal an 1000 dames te evenaren en als het kan te overtreffen.

 
Iris Meijerink (10) al twee keer mascotte van AFC AJAX
Wat is er nou toffer dan voor een wedstrijd van AJAX aan de hand van een speler mee het veld op te lopen? Niets toch? Iris Meijerink uit Wezuperbrug kan er over meepraten. Als lid van de AJAX Kids Club is zij inmiddels al twee keer mascotte geweest. ‘Het is voor mij een droom die is uitgekomen’, zegt de 10-jarige supporter van de Amsterdamse topclub.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 26

Zoeken in de site

Sportnieuws

De 15e editie van de VriendinnenWandeldag

Het WandelSportCentrum-Drenthe organiseert op dinsdag 10 april a.s. voor de 15e keer de VriendinnenWandeldag. Zoals ieder jaar vertrekken de wandelaars weer vanaf het Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug. Na een kop...

dinsdag, 20 maart 2018

Lees verder

Schrijf je nu in voor de RegioBank Drentse Fiets4Daagse

De inschrijving voor de Drentse Fiets4Daagse is weer van start gegaan. Ook dit jaar kunnen deelnemers zich voordelig inschrijven via de website. De Drentse Fiets4Daagse biedt al jarenlang veel verschillende rou...

maandag, 12 maart 2018

Lees verder

Marcha Lich gekozen tot Sporttalent van het Jaar

Marcha Lich is donderdagavond gekozen tot Sporttalent van het Jaar van de gemeente Coevorden. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse sportverkiezingen in Theater de Deel in Sleen. Marcha werd in maart 2017 ge...

dinsdag, 27 februari 2018

Lees verder
Willekeurige foto