Gemeentelijk Nieuws
Taalvrijwilligers gezocht

In de gemeente Coevorden werden van 4 t/m 10 september verschillende activiteiten georganiseerd in het kader van ‘De week van de Alfabetisering’. Laaggeletterheid staat hoog op de agenda. In de week van 4 t/m 10 september was het de landelijke Week van de Alfabetisering. Deze week wordt elk jaar georganiseerd door de Stichting Lezen & Schrijven.

 
Collegetour gemeente Coevorden op bezoek bij v.v. Sweel
Een Collegetour met als doel om ideeën op te halen over van alles en nog wat, maar bovenal om interesse te tonen in de gemeenschap. Met deze insteek ging het college van B & W afgelopen week op pad in de gemeente Coevorden. Donderdag werd een kijkje genomen in Zwembad Zweeloo en vrijdagochtend namen de drie wethouders Joop Brink, Jan Zwiers en Jeroen Huizing in alle vroegte een werkbezoek aan v.v. Sweel.
 
Coevorden zet in op onderhoud wegen

Meer geld voor wegenonderhoud in de gemeente Coevorden. Dat stelt het college van Burgemeester en Wethouders voor aan de gemeenteraad. Met een extra budget van drie miljoen euro en een structurele verhoging van € 500.000,- per jaar, hoopt de gemeente een toekomstbestendig en acceptabel niveau van wegenonderhoud te kunnen realiseren.

 
Hoe ervaren inwoners de digitale dienstverlening van de gemeente Coevorden

De gemeente Coevorden maakt in haar dienstverlening steeds meer gebruik van digitale kanalen. Dat is sneller en heeft voor inwoners als voordeel dat ze tijdens kantooruren niet meer naar het gemeentehuis hoeven te komen. Tegenwoordig maken veel inwoners gebruik van het internet. De komende tijd doet de rekenkamercommissie van de gemeente Coevorden onderzoek naar haar digitaledienstverlening.

 
Week van de Alfabetisering

Coevorden zet in op laaggeletterdheid
In de week van 4 t/m 10 september organiseert Stichting Lezen & Schrijven in samenwerking met de gemeente Coevorden, de Bibliotheek en het Taalpunt de week van de Alfabetisering. Tijdens deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd in onze gemeente met als doel ervoor te zorgen dat meer mensen bekend zijn met laaggeletterdheid en dat ze weten wat er aan te doen is.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 41

Zoeken in de site

Willekeurige foto