Gemeentelijk Nieuws
Jeroen Stravers winnaar met foto van de oude aardappelmeelfabriek

Afgelopen weken liep bij het Stedelijk Museum Coevorden de fotowedstrijd ‘Kijk omhoog! De Gevels van Coevorden’, die in context van de huidige tentoonstelling is georganiseerd. Het museum heeft voor de tentoonstelling 10 panden geselecteerd om een breed scala aan architectuur te laten zien.

 
Architectuur in het zonnetje met diverse activiteiten

Ook in de zomervakantie wordt architectuur in het ‘zonnetje’ gezet door het Stedelijk Museum Coevorden. Zo wordt er een lezing over moderne architectuur en een kinderworkshop gegeven.

 
Fractievoorzitter BBC2014 doet stapje terug

Coevorden / regio –BBC2014-fractievoorzitter Jenny Streur treedt terug als fractievoorzitter van haar partij. Derk ten Berge neemt het voorzitterschap met ingang van heden over.

 
Stadswandeling ‘Gevels van Coevorden’

Op zondag 16 juli om 14:00 organiseert het Stedelijk Museum Coevorden voor de tweede keer een stadswandeling door Coevorden, langs een aantal panden waarover ook in de tentoonstelling ‘Gevels van Coevorden: 10 bouwwerken door de eeuwen heen’ wordt verteld. De stadswandeling wordt begeleid door gids Lambert Hans.

 
Bestemmingsplannen windparken Coevorden naar de raad

In de maanden maart en april hebben de ontwerpbestemmingsplannen voor de windparken Weijerswold en Hulteweg ter inzage gelegen. Tegen deze plannen zijn zienswijzen ingediend.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 39

Zoeken in de site

Willekeurige foto