Gemeentelijk Nieuws
Roparun door Arsenaal groot succes

De doorkomst van de Roparun was in Coevorden een groot succes. De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld meer dan een anderhalve marathon lopen.

 
Oproep voor Goede Doelen!

De tweede koopzondag van 2018 voor Coevorden staat voor de deur.  Op zondag 3 juni zijn de winkels geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Aan deze koopzondag hangt een speciaal thema: “De Goede Doelen Dag”. In het gehele centrum staan diverse goede doelen om zich te promoten.

 
Aalden, Oosterhesselen, Dalen en Sleen krijgen afvalsorteerstraten

‘Haal jij eruit wat erin zit’? Inwoners van de gemeente Coevorden kunnen nog meer afval gaan scheiden. Vanaf de tweede week van mei is Area Reiniging in opdracht van de gemeente Coevorden gestart met de realisatie van in totaal vier sorteerstraten in Aalden, Oosterhesselen, Dalen en Sleen.

 
Activiteiten tijdens Pinksteren in het museum

Van ‘Sporen van strijd’ tot ‘Dag van het Kasteel’. Net als vorig jaar wordt op Eerste Pinksterdag in Coevorden de Roparun georganiseerd. Deze internationale estafetteloop voert ook door de benedenverdieping van het historische pand het Arsenaal. Het Stedelijk Museum Coevorden, dat ook in het Arsenaal is gevestigd, is deze zondag gratis toegankelijk en u bent van harte welkom om de lopers aan te moedigen.

 
Doe de fiets-enquête

Vanaf dinsdag 1 mei start de gemeente Coevorden met een online enquête over fietsen in de gemeente. De gemeente wil graag weten hoe inwoners van de gemeente Coevorden, maar ook toeristen, het fietsen in de gemeente ervaren. En wat hun wensen zijn.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 51

Zoeken in de site

Willekeurige foto