Gemeentelijk Nieuws
activiteiten Nationale Sport Week

Combinatiefunctionarissen gemeente Coevorden organiseren
activiteiten tijdens Nationale Sport Week

De combinatiefunctionarissen van de gemeente Coevorden organiseren tal van
activiteiten tijdens de Nationale Sport Week. Deze week wordt van 20 tot en met
27 april 2012 door NOC*NSF gehouden. Doel van deze week is om te laten zien
hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten is.

 
Gemeente Coevorden verbetert wijk- en dorpenronde

De gemeente Coevorden verbetert de jaarlijkse wijk- en dorpenronde. De gemeenteraad beslist op 3 en 17 april over het voorstel. Er komt onder meer een leefbaarheidsfonds voor initiatieven uit de samenleving. In het voorstel staat ook dat het project Buitengewoon Platteland wordt opgeheven. Het voorstel heeft ter inzage gelegen en is tijdens een bijeenkomst voor belanghebbenden gepresenteerd.
Op dit moment kent de gemeente de wijk- en dorpenronde en de
deelgebiedcommissies van Buitengewoon Platteland. Dit zijn twee groepen waarmee de gemeente overlegt over dorpen, wijken en het platteland. In de notitie 'Naar een nieuw plattelandsbeleid' worden de commissies van Buitengewoon Platteland opgeheven en wordt de wijk- en dorpenronde verbeterd. Wethouder Truus Pot: "De contacten tussen de wijk- en dorpenronde en de deelgebiedcommissies van het project Buitengewoon Platteland zijn de afgelopen jaren steeds nauwer geworden.

 
Informatiegids 2012 gemeente Coevorden verspreid

De Informatiegids 2012 van de gemeente Coevorden wordt deze week huis-aan-huis verspreid. De gids bevat informatie over producten en diensten van de gemeente, gegevens van verenigingen en p lattegronden van a lle kernen. Daarnaast is ook een hoofdstuk met informatie over werk, inkomen en zorg in de gids opgenomen.

Coevorden zijn we samen

 
Bedrijven gevraagd tbv deelname aan Burgernet

Gemeente Coevorden roept ook bedrijven op voor deelname aan Burgernet

De gemeente Coevorden heeft zich onlangs aangesloten bij Burgernet, een samenwerkingsverband tussen de gemeente, de politie en de inwoners van de gemeente. De gemeente roept nu ook ondernemers op om actief deel te nemen aan Burgernet. Dit past uitstekend bij het Keurmerk Veilig Ondernemen dat voor de bedrijventerreinen in Coevorden geldt.

 
College gemeente Coevorden stemt in met notitie buitensportaccommodaties

Buitenzwembaden

Het college wil ervoor zorgen dat er de komende tien jaar voldoende en kwalitatief goede buitensportaccommodaties zijn die voldoen aan de behoeften van sporters. Dat staat in de notitie Buitensportaccommodaties, waar het college mee heeft ingestemd. Er zijn verschillende trends waarmee de gemeente rekening houdt, zoals bevolkingskrimp, afname van leden bij sportverenigingen (sporters geven steeds vaker de voorkeur aan individuele sporten) en de opkomst van kunstgras.

 

 
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>

Pagina 45 van 52

Zoeken in de site

Willekeurige foto