Gemeentelijk Nieuws
BBC De knuppel in het hoenderhok
Beste bestuurders van de Dorpsbelangen in het Buitengebied van Coevorden,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij (Derk ten Berge en Jan Piet Heederik) afgelopen week de knuppel in het hoenderhok -bevolkt door B&W en de gemeenteraad van Coevorden- hebben gegooid. Misschien ten overvloeden sturen we jullie hierbij het persbericht zoals dat uitgegaan is.

 
Financiƫle injectie stimulans voor toerisme en recreatie in Zweeler dorpen

Sinds begin 2012 kunnen toeristische en recreatieve projecten of activiteiten in de voormalige gemeente Zweeloo financieel ondersteund worden door een bijdrage van de VTRB Recreatie en Toerisme (voorheen VVV)

 
bezuinigingsavond Coevorden

Bezuinigingsavond gemeente Coevorden alleen op 18 juni in Dalen

In het kader van “Coevorden bezuinigt” zijn op 18 en 20 juni twee bijeenkomsten gepland waarin de gemeenteraad met inwoners in gesprek met de bewoners gaat over ingediende bezuinigingsvoorstellen. Om organisatorische redenen gaat de bijeenkomst van 20 juni in Gees niet door. Alle belangstellenden zijn welkom op 18 juni om 19.30 uur in Café-restaurant Cornelis in Dalen.

 
Paasvuren: houd rekening met natuurbrandgevaar

Paasvuren zijn voor veel inwoners van onze gemeente een mooie traditie. De gemeente werkt daarom graag mee aan het mogelijk maken van deze paasvuren. Daarbij vragen wij wel iedereen om te letten op de veiligheid en mogelijke risico’s. Een van de risico’s is natuurbrandgevaar. Op dit moment is in Drenthe sprake van droogte, die mogelijk een spelbreker is bij de paasvuren. Organisatoren en bezoekers van paasvuren moeten hier rekening mee houden. Door het ANP (persdienst) is een bericht verspreid dat de provincie Drenthe alle paasvuren in Drenthe verbiedt. Dit bericht klopt niet. Brandweer Drenthe, Provincie Drenthe en de Hulpverleningsdienst hebben geen negatief advies uitgebracht over het doorgaan van Paasvuren.

op onderstaande links staat de actuele situatie vermeld.

Nieuwssite Natuurbrandgevaar

via Locaties Paasvuren haalt u een word document binnen met de door de Gemmente geregistreede Paasbulten.

 

 

 
Welzijn 2000

 

Het InfoPlein is een centrale plek voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg bij u in de buurt.

 
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>

Pagina 45 van 54

Zoeken in de site

Willekeurige foto