Gemeentelijk Nieuws
Voorschoolse voorzieningen Coevorden

Bijgevoegd de nota 'voorschoolse voorzieningen'

 
Perspectiefnota 2012

Onderstaand en bijgevoegd de Perspectief nota 2012 van de Gemeente Coevorden

 
Financiële situatie Coevorden vergt aandacht

De financiële situatie van de gemeente Coevorden vergt veel aandacht. Dat blijkt uit het jaarverslag van de gemeente over 2010. De gemeente had in het afgelopen jaar een tekort geleden van 87.000 euro. In vergelijking met tussentijdse voorspellingen over het resultaat is het een relatief klein tekort. Dit is het gevolg van sterke sturing op de financiën. Toch moet er in de komende jaren nog veel worden gedaan om Coevorden financieel gezond te houden. In de begroting voor 2011 staan veel maatregelen die dit moeten bewerkstelligen. Het bestuursprogramma ‘Behoedzaam Doorwerken’ geeft hiervoor de richting aan.

 
'Gratis-zwemmen-actie' Centrum Jeugd en Gezin groot succes

EMMEN/COEVORDEN-  Ruim 1.500 kinderen en hun ouders in de gemeenten Emmen en Coevorden hebben al gebruik gemaakt van de 'gratis-zwemmen-actie' van het Centrum voor Jeugd en Gezin. De actie is onderdeel van de campagne van het Centrum voor Jeugd en  Gezin waarmee zij meer bekendheid willen voor het Centrum voor Jeugd en Gezin en haar  dienstverlening.

 

 
Structuurvisie Coevorden

De gemeente Coevorden bereidt op dit moment een structuurvisie voor, die betrekking heeft op het gehele grondgebied van de gemeente. In de structuurvisie wordt het ruimtelijk beleid aangegeven voor de komende 10 jaar. Omdat dit beleid de komende jaren bepalend zal zijn voor diverse ruimtelijke plannen en uitgewerkt zal worden in bv. bestemmingsplannen, kan iedereen met dit ruimtelijk beleid te maken krijgen.

 
<< Start < Vorige 51 52 53 54 55 56 Volgende > Einde >>

Pagina 51 van 56

Zoeken in de site

Willekeurige foto