Gemeentelijk Nieuws
Garnizoensdag 26 augustus 2017

Programma
• 10.00 opening door afvuren kanon bij het Kasteel door burgemeester Bert Bouwmeester
• 11.00 uur (daarna ieder uur) saluutschot bij Kasteel en patrouilles door de winkelstraten.
• 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur Garnizoensstadswandeling o.a. langs het Kasteel, Kazerneblok Molenstraat, Friesestraat en Bentheimerstraat.

 
VVN adviseert ouders brugklassers

Maandag 4 september beginnen ook de scholen weer in Zuid-Oost Drenthe. Het is nog steeds nodig om automobilisten er op te wijzen dat de kinderen weer op weg zijn naar school.

 
Gratis cursus Politiek Actief voor inwoners van de Gemeente Coevorden

Hoe werkt de politiek eigenlijk? En hoe worden beslissingen genomen in de gemeenteraad? Hoe krijg je iets voor elkaar bij de gemeente? Inwoners van de gemeente Coevorden krijgen de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen van de lokale politiek.

 
Eerste Mega Kids Festijn in Coevorden

De activiteitencommissie van de Coevorder Handelsvereniging is zeer actief bezig om diverse nieuwe activiteiten te ontplooien in het centrum van Coevorden. Aanstaande zaterdag, 12 augustus, is er wederom een nieuw groots event: Het Mega Kids Festijn! Dit festijn begint om 12.00 uur en gaat door tot 17.00 uur.

 
Jeroen Stravers winnaar met foto van de oude aardappelmeelfabriek

Afgelopen weken liep bij het Stedelijk Museum Coevorden de fotowedstrijd ‘Kijk omhoog! De Gevels van Coevorden’, die in context van de huidige tentoonstelling is georganiseerd. Het museum heeft voor de tentoonstelling 10 panden geselecteerd om een breed scala aan architectuur te laten zien.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 46

Zoeken in de site

Willekeurige foto