Gemeentelijk Nieuws
Architectuur in het zonnetje met diverse activiteiten

Ook in de zomervakantie wordt architectuur in het ‘zonnetje’ gezet door het Stedelijk Museum Coevorden. Zo wordt er een lezing over moderne architectuur en een kinderworkshop gegeven.

 
Fractievoorzitter BBC2014 doet stapje terug

Coevorden / regio –BBC2014-fractievoorzitter Jenny Streur treedt terug als fractievoorzitter van haar partij. Derk ten Berge neemt het voorzitterschap met ingang van heden over.

 
Stadswandeling ‘Gevels van Coevorden’

Op zondag 16 juli om 14:00 organiseert het Stedelijk Museum Coevorden voor de tweede keer een stadswandeling door Coevorden, langs een aantal panden waarover ook in de tentoonstelling ‘Gevels van Coevorden: 10 bouwwerken door de eeuwen heen’ wordt verteld. De stadswandeling wordt begeleid door gids Lambert Hans.

 
Bestemmingsplannen windparken Coevorden naar de raad

In de maanden maart en april hebben de ontwerpbestemmingsplannen voor de windparken Weijerswold en Hulteweg ter inzage gelegen. Tegen deze plannen zijn zienswijzen ingediend.

 
Kanonnenwedstrijd voor kinderen tijdens Garnizoensdag!

Op 26 augustus zal er een heus re-enactment festival plaatsvinden in Coevorden, Garnizoensdag! Het streven van Stichting Garnizoensdag Coevorden, het Stedelijk Museum Coevorden, Magisch Drenthe en de andere deelnemers is om jaarlijks een Garnizoensdag te organiseren op de laatste zaterdag van augustus. Er zullen diverse re-enactment verenigingen, muziekkorpsen en toneelverenigingen zijn die het leven van die tijd verbeelden. Daarnaast zal het gebulder van kanonnen in de wijde omgeving te horen zijn.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 46

Zoeken in de site

Willekeurige foto