Gemeentelijk Nieuws
Vijf dorpen krijgen Dorpsbudget

De dorpsbelangenorganisaties van Aalden, Noord-Sleen, De Kiel, Dalen en Holsloot ontvangen binnenkort een eigen dorpsbudget. De gemeente Coevorden en dorpen werken al een tijdje samen aan de ontwikkeling van de dorpsbudgetten. De andere dorpen en de gemeente volgen deze eerste vijf dorpen binnen het experiment op de voet.

 
Vijf dorpen krijgen Dorpsbudget

De dorpsbelangenorganisaties van Aalden, Noord-Sleen, de Kiel, Dalen en Holsloot ontvangen binnenkort een eigen dorpsbudget. Gemeente en dorpen werken al een tijdje samen aan de ontwikkeling van de dorpsbudgetten. De andere dorpen en de gemeente volgen deze eerste vijf dorpen binnen het experiment op de voet.

 
Taalvrijwilligers gezocht

In de gemeente Coevorden werden van 4 t/m 10 september verschillende activiteiten georganiseerd in het kader van ‘De week van de Alfabetisering’. Laaggeletterheid staat hoog op de agenda. In de week van 4 t/m 10 september was het de landelijke Week van de Alfabetisering. Deze week wordt elk jaar georganiseerd door de Stichting Lezen & Schrijven.

 
Collegetour gemeente Coevorden op bezoek bij v.v. Sweel
Een Collegetour met als doel om ideeën op te halen over van alles en nog wat, maar bovenal om interesse te tonen in de gemeenschap. Met deze insteek ging het college van B & W afgelopen week op pad in de gemeente Coevorden. Donderdag werd een kijkje genomen in Zwembad Zweeloo en vrijdagochtend namen de drie wethouders Joop Brink, Jan Zwiers en Jeroen Huizing in alle vroegte een werkbezoek aan v.v. Sweel.
 
Coevorden zet in op onderhoud wegen

Meer geld voor wegenonderhoud in de gemeente Coevorden. Dat stelt het college van Burgemeester en Wethouders voor aan de gemeenteraad. Met een extra budget van drie miljoen euro en een structurele verhoging van € 500.000,- per jaar, hoopt de gemeente een toekomstbestendig en acceptabel niveau van wegenonderhoud te kunnen realiseren.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 50

Zoeken in de site

Willekeurige foto