Gemeentelijk Nieuws
Coevorden organiseert in augustus drie keer de Kasteelmarkt

Na een eerste Kasteelmarkt, gehouden op vrijdag 9 augustus volgt aanstaande vrijdag, 16 augustus, de tweede kasteelmarkt. Daarnaast vindt op 23 augustus de derde en tevens laatste kasteelmarkt van deze zomer plaats.

Lees meer...
 
Weekend vol activiteiten in Coevorden tijdens de Piekiesmarkt 2019

Op zaterdag 27 juli is het in Coevorden weer tijd voor het jaarlijkse terugkerende event: Piekiesmarkt. De naam is destijds ontstaan door de gulden / piek, maar is inmiddels zo’n begrip in Coevorden dat besloten is de naam te laten bestaan.

Lees meer...
 
Gemeente Coevorden stuurt kinderen minima zomergeschenken

Meedoen is belangrijk. Dat vinden we bij de gemeente Coevorden ook. Daarom hebben we een leuk Doe Mee Zomerpakket gemaakt voor kinderen in gezinnen die weinig geld te besteden hebben. Er zitten drie bonnen in het pakket. Eentje voor een bezoek aan de dierentuin of andere dagattractie, een bioscoopbon en een VVV-bon. Wethouders Joop Brink (Minimabeleid) en Jeroen Huizing (Jeugd) deden vandaag de eerste pakketjes op de bus.

Lees meer...
 
Stad Coevorden en Center Parcs lanceren zomerverbinding

‘De binnenstad van Coevorden is een mooi dagje uit voor bezoekers van vakantieparken in de buurt. Toeristisch bezoek is goed voor Coevorden. Dus zorgen we voor een verbinding’: met die gedachte in het achterhoofd lanceren Stichting Centrummanagement Coevorden en Center Parcs De Huttenheugte vanaf 20 juli 2019 een ‘wegtreintje’ tussen Center Parcs en de binnenstad van Coevorden en vice versa. Het treintje zal drie dagen per week gaan rijden in de periode 20 juli tot en met de herfstvakantie 2019.

Lees meer...
 
Opening Cultuurhistorisch paviljoen Weeshuisweide

 

Sinds een aantal weken is de bouw van het Cultuurhistorisch paviljoen op de Weeshuisweide in volle gang. Op zondagavond 14 juli 2019 is om 19:00 de feestelijke publieke opening én onthulling van de naam van het paviljoen. Het paviljoen is ontworpen door kunstenaar Michel Velt en wordt uitgevoerd door kunstenaar Tom Dijkstra.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 69

Zoeken in de site

Willekeurige foto