Gemeentelijk Nieuws
Hoe ervaren inwoners de digitale dienstverlening van de gemeente Coevorden

De gemeente Coevorden maakt in haar dienstverlening steeds meer gebruik van digitale kanalen. Dat is sneller en heeft voor inwoners als voordeel dat ze tijdens kantooruren niet meer naar het gemeentehuis hoeven te komen. Tegenwoordig maken veel inwoners gebruik van het internet. De komende tijd doet de rekenkamercommissie van de gemeente Coevorden onderzoek naar haar digitaledienstverlening.

 
Week van de Alfabetisering

Coevorden zet in op laaggeletterdheid
In de week van 4 t/m 10 september organiseert Stichting Lezen & Schrijven in samenwerking met de gemeente Coevorden, de Bibliotheek en het Taalpunt de week van de Alfabetisering. Tijdens deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd in onze gemeente met als doel ervoor te zorgen dat meer mensen bekend zijn met laaggeletterdheid en dat ze weten wat er aan te doen is.

 
College presenteert positieve halfjaarrapportage aan de gemeenteraad

24 augustus 2017. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden heeft een positieve tussentijdse financiële rapportage over het jaar 2017 vastgesteld en aangeboden aan de gemeenteraad.

 
Garnizoensdag 26 augustus 2017

Programma
• 10.00 opening door afvuren kanon bij het Kasteel door burgemeester Bert Bouwmeester
• 11.00 uur (daarna ieder uur) saluutschot bij Kasteel en patrouilles door de winkelstraten.
• 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur Garnizoensstadswandeling o.a. langs het Kasteel, Kazerneblok Molenstraat, Friesestraat en Bentheimerstraat.

 
VVN adviseert ouders brugklassers

Maandag 4 september beginnen ook de scholen weer in Zuid-Oost Drenthe. Het is nog steeds nodig om automobilisten er op te wijzen dat de kinderen weer op weg zijn naar school.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 50

Zoeken in de site

Willekeurige foto