Gemeentelijk Nieuws
BBC2014 brengt werkbezoek aan Treant Zorggroep

Coevorden / Emmen – Fractie en bestuur van Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) brengen donderdag 8 november 2018 een werkbezoek aan de Treant Zorggroep.

 
Stadswandeling over de geschiedenis van de Ganzenmarkt

Zondag 11 november 2018 vindt er een stadswandeling plaats onder leiding van gids Lambert Hans. Hij vertelt over de geschiedenis van de vestingstad en besteedt extra aandacht aan de geschiedenis van de Ganzenmarkt.

 
Lezing ‘Midwintertijd: feesttijd van het licht’

Op zondag 28 oktober om 15:00 geeft Henk Nijkeuter in het Stedelijk Museum Coevorden een lezing over ‘Midwintertijd: feesttijd van het licht’. Nijkeuter is Hoofd Collecties en Publiek alsook Rijksarchivaris van het Drents Archief in Assen.

 
Resten Bentheimer Poort in Coevorden gevonden

Opnieuw een heel bijzondere vondst in Coevorden vandaag. Tijdens archeologisch onderzoek aan de Oostersingel en Bentheimerstraat vonden de archeologen resten van de Bentheimer poort. De vondsten komen uit de 17e eeuw.

 
Waardig ouder worden in een dementievriendelijk Drenthe
Coevorden in unieke samenwerking Drentse gemeenten.In Nederland leven naar schatting 270.000 mensen met dementie. Omdat we steeds ouder worden, stijgt dat aantal in 2040 naar 550.000 mensen met dementie.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 55

Zoeken in de site

Willekeurige foto